20  september 2015 wordt de krans overgedragen aan de Sinnerclub, de start is om 10.30 bij het station in Assen. De krans wordt dan naar Groningen vervoerd.

Op 2 oktober wordt hij naar Zwiggelte (ligt bij Westerbork) gebracht. In Zwiggelte is van 2t/m4 oktober het Herfsttreffen. (kijk op ligfiets.net voor bijzonderheden)

OP zaterdag 26 oktober reden we de laatste Sinnertocht van dit jaar. We starten in Sauwerd onder prachtige weersomstandig heden, wel een beetje wind en op de open fiets van Gerjan kostte dat zo nu en dan wel een paar extra zweetdruppeljes. Langs allerlei kleine fietspaadjes bereikten we Wehe-Den Hoorn, vanhieruit langs verschillende fietspaadjes naar de dijk waar oogenschijnlijk een hek ons de weg versperde. Toen we besloten hadden om de fietsen over het hek te tillen toverde Georg het hek open. We reden langs de dijk tot Noordpolderzijl waar we koffie en gebak tot ons namen. We waren hier niet de enige ligfietsers want de fiets van Theo stond er ook, maar Theo zelf was waarschijnlijk aan het wadlopen. (op de hem vertrouwde wijze?) Jaap N. was er ook en bewonderde onze fietsen. Even voor Onderdendam ging Gerjan het voor ons onbereidbaar fietspad op in Onderdendam nam ik afscheid en de rest van fietste verder naar het beginpunt. De volgende tocht is op 19 januari weer vanuit Sauwerd, de wereld bekende Noordelijke Velomobiel tocht staat dan op het programma, we hopen daar op een record aantal deelnemer. (Siebe fiets je ook weer eens mee? op de latten staan kan wel een weekje later)
Zaterdag hebben we de Sinnertocht vanuit Westerlee. We starten in Westerlee aan de Hoofdweg 83, iedereen is welkom vanaf 10:00 om zich alvast goed te doen aan koffie en gebak. We starten om 11:00 om wat mooie stekjes in het Oldambt te verkennen, zoals het Midwolderbos, de Blauwe stad diverse kunstmatig aangelegde natuurgebieden en uiteraard genieten van de Groninger open vlakten met helaas een hoeveelheid vervallen- en nieuwe boerderijen. De lente is begonnen dus tot 20 april aan de HOOFDWEG 83, 9678PH, WESTERLEE. Tel: 0610174410
Zaterdag 23 maart houden we een tocht naar het Middenoosten (prov. Gron) De koffie staat klaar vanaf 10 uur, we starten om 11.00 uur om een tocht te maken door het dun bevolkte middenoosten van de provincie, brede wegen en weinig verkeer, verre uitzichten en enorme boerderijen met een enorme hoeveelheid pannen op het dak. We houden een Zorgsop in Nieuwolda bij eetcafé de Brug. De tocht is ongeveer 60 km. (Startplaats Eenum Bosweg 8 tel op de dag van de tocht 06 30301838 vanaf 8.00 uur)    De tocht leverde 5 deelnemers op die de wind hadden getrotseerd, na vier uur hadden we de 62 km volbracht, met de sorgsop meegerekend hebben we wel eens langzamer gereden, wel zo nu en dan wat buiten de fiets hangen en wat afremmen om de fiets onder controle te houden.